HINNASTO


Yrityskuvaus


Tarvitsetteko ehkä henkilöstöstänne tai tuotteistanne kuvia markkinointikäyttöön. Ehkä se yritykselle hankittu uusi ja moderni työjuhta halutaan mukaan osaksi yrityksenne imagoa tai mahdollisesti uudet tuotantotilat kuviksi esim. sosiaalisen median markkinointiin.

Pyydä yrityskuvauksista erillinen tarjous, katsotaan teidän yritykselle sopiva kokonaisuus.


Maisemakuvaus

Sisustuskuvaukset


Maisema kuvaus on aina ollut lähellä sydäntäni ja se mistä koko kuvaus on aikanaan saanut alkunsa.

Maisemakuviani on käytetty mm. julkisissa tiloissa isohkojen seinäpinta-alojen tapetteina jolloin isoonkin tilaan saadaan luotua upeita ratkaisuja tarpeen ja yksilöllisten toiveiden mukaan.

Yksilöllinen taulu vaikka sisääntulon edustalla tai olohuoneen seinällä luo aina ainutkertaisen vaikutelman ja on sisustuselementtinä itsessään taideteos.

Tai miltä kuulostaisi kuva keittiön kaapistojen välitilaan juuri siitä rakkaasta maisemasta.

Pyydä näistä tarjous ja katsotaan miten voisimme suunnitella ja toteuttaa juuri Teille ainutkertainen ratkaisu.


Hääkuvaus

Hääpotretit miljöössä


Hääkuvat miljöössä vaikka meren äärellä, koivukujan katveessa tai aamuauringon värjätessä ruispellon kullan keltaiseksi.


450€

Hääpotretit sekä vihkikaava


Ikimuistoisten hääpotrettien lisäksi myös vihkitilaisuuden ja sen tärkeimmän sanan "Tahdon" ikuistaminen kuviksi.

650€


Henkilökuvaus


Henkilökuvaus sen kirjossaan on hyvin tärkeä valokuvauksen osa-alue itselleni. Kuvien kautta saan luoda elämän tärkeistä asioista tarinaa asiakkaalle. Henkilökuvaus  kautta saan elää asiakkaiden huippuhetkiä yhdessä heidän kanssaan ja tuoda myös hieman omaa kädenjälkeäni mukaan muistoihin ja kuviin.

Elämässä tapahtuu paljon ikimuistoisia asioita, joita voi olla kihlautuminen, lapsen syntymästä valmistujaisiin. Ehkä haluat hemmotella itseäsi ja ikuistaa itsestäsi kauniin muiston tai antaa lahjan hänelle joka on tärkeä sinulle.


Valmistujais- ja rippikuvaus miljöössä tai studiossa


Ikuistetaan nuoren suurta saavutusta ja elämän kohokohtaa yksilöllisin kuvin, päivänä jolloin hän astui taas uuden askeleen elämässään eteenpäin.


200€

Potrettikuvaus


Oletko aina halunnut ikuistaa itsestäsi kauniin kuvan, ehkä tauluksi seinälle tai vain profiilikuvan joka ei ole aivan tavanomainen. Joskus sitä haluaa hemmotella ja saada itselleen jotain hieman erilaisempaa, kenties muotokuva meren äärellä, studion valoissa tai kaupungin sykkeessä.


Pyydä tarjous

250€

Perhekuvaus miljöössä


Kun haluatte muistoja teille tärkeistä ihmisistä. Lasten nauru ja tuokio rakkaan kainalossa tai kenties sen lemmikin hännän huiskutus? Ovatko nämä teille niitä on niitä elämää isompia asioita joita ehkä haluatte ikuistaa muistoiksi, vaikka tauluna seinälle tai tuottaa vaikka kiitos- tai joulukortiksi.


Pyydä tarjous

300€


Siunaustilaisuus

Elämään valitettavasti kuuluu myös kaikkien ilojenkin jälkeen niitä haikeita hetkiä. Lähimmäisen jäähyväjäiset jolloin on hetki muistaa hänen kanssaan vietettyjä päiviä tai vuosia sekä saattaa hänet viimeiselle matkalleen.

Siunaustilaisuus ja hautaanlasku


450€Y-tunnus 2829485-6