HINNASTO


Kiinteistökuvaus

Porin talousalue 200€

Omakotitalot, rivitalo- sekä kerrostalo osakkeet

Länsi-Suomen alueella max 70 km Porista 250€

Omakotitalot, rivitalo- sekä kerrostalo osakkeet

Arvokiinteistöt ja suuret kiinteistökokonaisuudet sekä muu suomi - pyydä tarjousYrityskuvaus


Tarvitsetteko ehkä henkilöstöstänne tai tuotteistanne kuvia markkinointikäyttöön. Ehkä se yritykselle hankittu uusi ja moderni työjuhta halutaan mukaan osaksi yrityksenne imagoa tai mahdollisesti uudet tuotantotilat kuviksi esim. sosiaalisen median markkinointiin.

Pyydä yrityskuvauksista erillinen tarjous, katsotaan teidän yritykselle sopiva kokonaisuus.


Henkilökuvaus

Henkilökuvaus sen kirjossaan on hyvin tärkeä valokuvauksen osa-alue itselleni. Kuvien kautta saan luoda elämän tärkeistä asioista tarinaa sinulle. Henkilökuvauksen kautta elää ihmisten huippuhetkiä yhdessä heidän kanssaan ja tuoda myös omaa kädenjälkeäni mukaan muistoihin ja kuviin.

Elämässä tapahtuu paljon ikimuistoisia asioita, aina lapsen syntymästä vihmiseen saakka. Ehkä haluat hemmotella kenties itseäsi ja ikuistaa itsestäsi tai hänestä kauniin muiston tai antaa lahjan hänelle joka on tärkeä sinulle.


Perhekuvaus 300€

Kun haluatte muistoja teille tärkeistä ihmisistä. Lasten nauru ja tuokio rakkaan kainalossa tai kenties sen lemmikin hännän huiskutus vieressä? Ovatko nämä teille niitä on niitä elämän tärkeitä asioita joita haluatte ikuistaa muistoiksi.

Muotokuvaus

250€

Oletko aina halunnut ikuistaa itsestäsi kauniin kuvan, ehkä tauluksi seinälle tai vain profiilikuvan joka ei ole aivan tavanomainen. Joskus sitä haluaa hemmotella ja saada itselleen jotain hieman erilaisempaa, kenties muotokuva meren äärellä, studion valoissa tai kaupungin sykkeessä.

Valmistujais- ja rippikuvaus

200€

Ikuistetaan nuoren suurta saavutusta ja elämän kohokohtaa yksilöllisin kuvin, päivänä jolloin hän astui taas uuden askeleen elämässään eteenpäin.


HÄÄKUVAUS

Hääpotretit sekä vihkikaava

650€

Ikimuistoisten hääpotrettien lisäksi myös vihkitilaisuuden ja sen tärkeimmän sanan "Tahdon" ikuistaminen kuviksi.

Hääpotretit miljöössä

450€

Hääkuvat miljöössä vaikka meren äärellä, koivukujan katveessa tai aamuauringon värjätessä ruispellon kullan keltaiseksi.


Maisemakuvaus

Sisustuskuvaukset


Maisema kuvaus on aina ollut lähellä sydäntäni ja se mistä koko kuvaus on aikanaan saanut alkunsa.

Maisemakuviani on käytetty mm. julkisissa tiloissa isohkojen seinäpinta-alojen tapetteina jolloin isoonkin tilaan saadaan luotua upeita ratkaisuja tarpeen ja yksilöllisten toiveiden mukaan.

Yksilöllinen taulu vaikka sisääntulon edustalla tai olohuoneen seinällä luo aina ainutkertaisen vaikutelman ja on sisustuselementtinä itsessään taideteos.

Tai miltä kuulostaisi kuva keittiön kaapistojen välitilaan juuri siitä rakkaasta maisemasta.

Pyydä näistä tarjous ja katsotaan miten voisimme suunnitella ja toteuttaa juuri Teille ainutkertainen ratkaisu.Y-tunnus 2829485-6