Revontulet Satakunnassa

17.01.2022

Revontulet mielletään usein upeiden lapin maisemien yhteyteen ja monesti revontulien näkeminen onkin monen pohjoiseen matkaavan toiveissa. Mutta tiesitkö että meillä etelä- ja länsi Suomessakin saamme ajoittain nauttia näistä upeista näytöksistä. 15.1 saimme todella upeaa revontulinäytöstä kuten monessa mediassakin saimme nähdä, taivaalla loimusi upeaakin upeammat revontulet, aina vihreän ja punaisen sävyissä. 

Seuraavana yönä 16.1 saimme vielä kuitenkin nauttia pienen vienon henkäyksen tästä upeasta esityksestä. Taivas oli monta tuntia pilvessä ja ajoittain vihreä hehku antoi merkkejään mahdollisista revontulista siellä takana jossain. Monen tunnin odottelun siivittämänä taivaassa raottui hieman pilviverho jolloin saimme hieman esimakua takana häämöttävistä revontulikajosta. Tästä pilvet väistyivätkin ja toivat meille upean näytöksen jota saimme jälleen ihailla upeissa länsi-rannikon peltomaisemissa. 

Porilaiset valokuvaajat sai taas nauttia illasta hienon esityksen siivittäminä. Erityis kiitos Samille upeasta seurasta, on se aina mukava tulistella ja pulistella kun odottavan aika on pitkä, mutta taas lopussa valokuvaajat palkittiin sitkeästä odottamisesta. Samin kuvia voit muuten seurata niin Facebookissa kuin Instagramissa, kannattaa kurkata Sami Teeri Photography Facebook, Instagram