NEWS


22.4.2021

KIINTEISTÖKUVAUS !

Valokuvaajana tulee kuvattua myös erilaisia kiinteistökohteita niin Porissa kuin muualla Länsi-Suomen alueella, näistä ei olekaan tullut hirveästi päivitettyä tänne tai muuhun mediaan, joten otetaanpa nyt yksi kohde tännekin näkyville. Tämä upea kohde sijaitsee aivan Humppilan ydinkeskustassa.

Lisää kuvia kiinteistö kuvauksista löydät allaolevan linkin kautta

18.3.2021

STUDIO !

Työtä on tehty ja pikkuhiljaa oma Studio ja työtila on viimein valmistumassa. Vielä tehdään viimeisiä viimeistelyjä ja ensimmäisten koekuvausten jälkeen vielä hieman loppusilausta niin oma Studio on valmiina kevääseen ja niihin todella hienoihin projekteihin joita on jo tässä talven mittaan suunniteltu.

Studio sijaitsee Porissa, Meri-Porin kyläsaaressa jossa on pyritty tuomaan vaaleaa ja tunnelmallista tilaa kuvauksia varten.

Pori itsessään on todella upea paikka toimia valokuvaajana, meillä on mahtavaa yhteistyötä eri kuvaajien ja elokuvantekijöiden kesken ja näiden tiimoilta onkin tiedossa tosi hienoja projekteja, näistä sitten lisää täällä sekä facebookin puolella.


26.11.2019Jackrabbit musiikki video julkaistu !!


Jackrabbit:n "Where's my horse running" on nyt julkaistu musiikkivideona.


Ensimmäinen omaa tuotantoa oleva musiikkivideo näki vihdoin päivänvalon ja missä seurassa ! Porilaiset Rock konkarit näyttivät jälleen miten tehdään kunnon musiikkia.

Erityiskiitos rakkaalle tyttärelleni kuvauspäivänä korvaamattomasta avusta.