VALOKUVAAJA

Marko Hukka

Valokuvaajasi Porissa

Kipinä valokuvaamiseen syttyi jo nuorena, mutta niin ne vuodet vierivät ja elämä vei mennessään opintojen, työn sekä perheen parissa. Liekki valokuvaamiseen syttyi taas myöhemmin, kuten monella valokuvaajalla, maisema kuvauksen kautta. Valokuvaus veikin sitten kuvaajanalun mennessään. Rakkaus luontoon sekä maisemiin, näkyykin ajoittain, erityisesti miljöö muotokuvissa jotka on otettu ulkona upean luonnon äärellä.

Matkalla kuvaajaksi, on minulla ollut mahdollisuus tutustua ennen kaikkea aivan huikean mahtaviin ihmisiin. Tutustuttani upeisiin ihmisiin, syntyi myös palo muotokuvaukseen.

Nykyään oma arki kuvaajana, koostuu pääasiassa yritys- ja henkilö sekä kiinteistökuvauksista. Henkilökuvauksissa on siirrytty vahvasti myös studiokuvauksiin jotka taas tuovat hienoja mahdollisuuksia toteuttaa asiakkaiden unelmia ja toiveita. Oma Studioni sijaitseekin Meri-Porin Kyläsaaressa, jossa onkin uudet ja vaaleat kuvaus- sekä työtilat.

Vaikkakin toimin valokuvaajana Porissa, niin toki kuvausmatkat ei rajoitu vain Satakuntaan vaan kuvaan myös ympäri Suomea ja tarvittaessa kuvausmatkat kohdistuvat myös ulkomaille.

Ota yhteyttä jos haluat minut toteuttamaan ideoitanne kuvauksista markkinointiin, yrityksenne henkilökuviin, kiinteistökuvauksiin tai muutoin ikuistamaan oman upean itsesi kuviksi.

Valokuvaaja Pori - Marko Hukka

Valokuvaajan ammattitutkinto - VAT